Tule käymään Jatatie 2, Kuusamo
MA - PE klo 8:00 - 17:00
Soita (08) 851 2571

XEROX LAITTEET JA PALVELUT

Päätoimialamme on toimistoautomaatiotuotteiden myynti, markkinointi ja ylläpito, joista yhtenä tärkeimpänä Xerox -toimistojärjestelmät. Tarjoamme kaiken kokoisiin toimistoihin Xerox monitoimilaitteita ja Xerox C550 nofinverkkotulostimia. Palveluihimme kuuluu myös Xerox järjestelmien asennus ja koulutuspalvelut.

 

XEROX

 

 

Xerox keskittyy erityisesti asiakirjamarkkinoihin tuottaen palveluja ja ratkaisuja, jotka parantavat yritysten tehokkuutta ja tuottavuutta paremman asiakirjahallinnan avulla. Perinteisesti Xerox on myös maailman johtavia monitoimilaitetoimittajia ja mm. suurin toimistopaperin markkinoija.

Xerox on nostanut asiakastyytyväisyyden ylläpitämisen ja kehittämisen kaiken toimintansa keskeiseksi tavoitteeksi. Tämä periaate kiteytyy säännöllisessä asiakastyytyväisyyden mittaus- ja parantamisprosessissa, joka kattaa kaikki asiakaspalvelutoiminnot ja tuotteet. Ohjelma käynnistyi jo 1980-luvulla, ja noista ajoista Xerox on kyennyt nostamaan asiakkaidensa tyytyväisyystason markkinoiden ja alansa huippulukemiin.

Kairan X-Partner Oy | Jatatie 2, 93600 Kuusamo | Puh. (08) 851 2571 | myynti(a)kxp.fi
Aukioloajat MA - PE klo 08:00 - 17:00