MA – PE 08:30 – 16:30 | (08) 851 2571

MONITOIMILAITTEET

Xerox laitteet ja palvelut

Yksi tärkeimmistä tuotteistamme on Xerox-laitteiden myynti, ylläpito ja huolto. Tarjoamme kaiken kokoisiin toimistoihin Xerox monitoimilaitteita ja tulostimia. Palveluihimme kuuluu myös Xerox järjestelmien asennus ja koulutuspalvelut.

Xeroxin uusista VersaLink ja AltaLink-sarjoista löytyy useita eri malleja, joista löytyy aina sopiva laite tarpeisiisi. Mikäli tarvitset vielä tehokkaampaa laitetta, Xerox PrimeLink-sarjasta löytyy tuotantolaitteita.

Riippumatta siitä, minkä Xeroxin monitoimitulostimen valitset, saat helppokäyttöisiä käyttöliittymiä, luotettavaa paperinkäsittelyä, edistyneitä tietosuojatoimintoja ja pitkälle kehittyneitä kustannusten hallintatyökaluja. Muuta monitoimitulostimesi älykkääksi työpaikan apuriksi langattoman liitettävyyden, mobiilitulostuksen, tabletin kaltaisten kosketusnäyttöjen ja pilvipohjaisten sovellusten avulla.

xerox
Xerox_C550

Kassa­järjestelmät ja maksu­päätteet

Saat kauttamme täydelliset kassa- ja maksupäätejärjestelmät. Valikoimassamme on eri toimittajien kassajärjestelmiä sekä Casion peruskassoja. Kassajärjestelmiin kasaamme laitteiston tarpeesi mukaan (pääte, kassalaatikko, kuittari jne).

Yhteistyökumppaneitamme kassajärjestelmissä ovat Mando, Tehden, Vektori ja E-Kassa. Bambora, Nets, Poplapay ja Verifone ovat kumppaneitamme kauppiassopimusten ja maksupäätteiden osalta.

Toimisto- ja tulostus­tarvikkeet

Myymälässämme on laaja valikoima erilaisia toimisto- ja tulostustarvikkeita. Löydät hyllyistämme kynät, tussit, mapit, kirjekuoret ja paljon muuta. Tulostukseen saat tavallisten kopiopapereiden lisäksi myös erikoispaperit ja tarrat. Tulostustarvikkeisiin kuuluu myös laaja valikoima eri merkkien sekä laser- että mustesuihkukasetteja, myös tarratulostimet ja niiden tarvikkeet löytyvät meiltä. Meillä on myös laaja valikoima erilaisia ergonomiatuotteita.

Info­näytöt

Edustamme kotimaista iDiD-infonäyttöjärjestelmää. iDiD:llä luot helposti visuaalisesti kiinnostavaa sisältöä, jota voit ajastaa näytöille etukäteen tai päivittää tietoja heti näkyville. Selkeäkäyttöisen verkkopalvelun avulla sisältöjen tekeminen, päivitys ja ajastus onnistuu mistä vain myös mobiililaitteilla. 

Näyttösisällöt voivat olla tekstiä, kuvia, videoita, valmiita html-sisältö tai niiden yhdistelmiä. Integraatioiden avulla näytöillä voidaan esittää myös automaattisesti päivittyvää sisältöä ilman tuplapäivityksen vaivaa.

Asiakkaanamme saat käyttöösi paitsi helppokäyttöisen infonäyttöjärjestelmän, myös maksuttoman koulutuksen sekä suomenkielisen tuen, joka palvelee viipymättä kaikissa infonäyttöihin liittyvissä asioissa.

Top Cousins toimistokalusteet

Toimisto­kalusteet

Laadukkaat kalusteet viimeistelevät tilan  

Kestävyys, hyvä ulkonäkö ja sopivuus käyttötarkoitukseensa ovat kaikki työympäristön viihtyvyyteen keskeisesti vaikuttavia tekijöitä. 

Stoo®, Hima Furniture sekä Top-Cousins-brändit ovat etenkin ammattilaisille suunniteltuja ergonomiatuotteita ja kalusteita. Nämä kestävät tuotteet sopivat loistavasti myös kuluttajakäyttöön.

Myymälässämme on esillä eri malleja ergonomiatuotteista, tuoleista ja pöydistä, tervetuloa tutustumaan!

Huolto

tietokoneet, tulostimet, kopiokoneet, kassakoneet