MA – PE 08:30 – 16:30 | (08) 851 2571

iHelp

Puhelin­huolto

– Samsung, Huawei ja iPhone näytön vaihto tunnissa

iHelp puhelinhuolto on kotimainen Samsung, Honor, OnePlus, Xiaomi, Sony, NokiaLG ja iPhone huolto sekä valtuutettu Huawei huolto. Puhelimen akun vaihto ja näytön vaihto jopa tunnissa. Huoltopisteemme sijaitsevat 18 eri paikkakunnalla ympäri Suomea. Tutustu hinnastoomme ja tuo tai lähetä puhelin ilmaiseksi iHelp puhelinhuoltoon.

Lisätarvikkeet

Laadukkaat panssarilasit ja puhelimen kuoret

Korjattu laite on hyvä suojata vastaavan onnettomuuden varalle. Tilaa puhelimeen laadukkaat panssarilasit ja suojakuoret verkkokaupastamme tai asioi suoraa myymälässämme.

Panssarilasimme on hiottu sulautumaan täydellisesti puhelimen näytön pintaan. Ainutlaatuinen 9H lujuusluokkainen panssarilasi tuntuu puhelimen pinnassa samalta, kuin puhelimen alkuperäinen näytön lasi. Valikoimassamme on valittavana kahta erilaista lasityyppiä. Tavallinen 2D suojalasi on erittäin ohut ja ulottuu lähes reunasta reunaan puhelimen näytöllä. Kaarevat 3D panssarilasit puolestaan peittävät koko näytön reunoja myöten. Panssarilasi on helppo asentaa ilman ilmakuplia ja antaa lähes huomaamattoman suojan puhelimen näytön naarmuuntumista ja likaantumista vastaan. Panssarilaseja on saatavilla iPhone, iPad, Samsung, Huawei, Honor, LG, Nokia, Polar, Oneplus, Sony ja Xiaomi laitteille. Liikkeissämme asennus kuuluu hintaan.